f Fila Callista: Saat Magika Bersama TWB

Pages - Menu

Saat Magika Bersama TWB

Pejim celik pejam celik dah 3 Tahun bersama TWB. Meskipun baru sahaja serius menjalankan bisnes dengan projek TWB pada tahun lepas, tapi banyak sangat saat indah dengan team.

Saya boleh lihat perkembangan TWB daripada kami yang sedikit dahulu kini sangat ramai. Hampir seluruh Malaysia team TWB dikenali, termasuklah Sabah dan Sarawak. Siapa sangka Fenomena Spa bergerak menjadi fenomena yang sangat mendapat sambutan.

Dafila dahulu dan Dafila sekarang sangat berbeza. Setelah menyertai team TWB, Dafila tidak lagi suka malas malas. Dafila mula lebih berkeyakinan. Lebih rajin berkemas dan segak. Dafila mula sayang pada diri sendiri. Dafila mula menjaga keterampilan dan bertatarias. Magik!

Sampai tahap saya join kelas make up tau. Kelas rm 250, tak rugi pun then guna duit hasil spa TWB.

Sebelum join TWB Dafila memang dah seorang yang bekerjaya. Tapi bila join TWB Fila rasa lebih high class pulak. Magik!

Saat paling indah sekali apabila Dafila menjadi tempat rujukan teman teman. Apabila kulit mereka bermasalah mereka mula whatsApp dan jumpa Fila untuk tanya pendapat. Dafila bukan nak kata Fila ni cantik atau flawless sangat (ewwww)... Hahaha...

Tapi apabila join TWB Fila mula tahu berkaitan masalah kulit dan cara nak menjaganya. Magik!

Sebab kami di dalam team masing masing sentiasa berkongsi ilmu kecantikan dan kesihatan. Itula magika bila join TWB. Bukan sekadar kami dapat ilmu mengurut muka, tetapi kami sentiasa dicurahi ilmu ilmu bermanfaat untuk diri sendiri serta untuk dikongsikan kepada pelanggan spa kami.

Kalau korang nak tahu Dafila yang dulu nak calit lipstik pun malas. Berbeza sangat dengan sekarang. Fila jadi lebih suka tengok benda benda cantik. Magikkan! Betapa hebat TWB ni dalam membantu seseorang.


Korang bagaimana? Ada saat Magis tak berlaku dalam hidup korang?





No comments:

Post a comment

♥ Copyright © Fila Callista | All Rights Reserved | Design by Pawona Kreatif | Powered by Blogger